تبلیغات
مجله سرگرمی زندگی | آرمینا بیست - طرز تهیه ترشی فوری و چقندر ، برای چاشنی
  •   
  •   
  •   
  •   
    .
  •  

    ترشی های وسوسه انگیز مناسب برای چاشنی غذاهای فصل سرما



    فصل سرما در راه است و یکی از چاشنی های کنار هر غذا، انواع ترشی است که موجب

    خوشمزه شدن هر غذایی می شود.

    به همین دلیل، طرز تهیه انواع و اقسام ترشی را به شما آموزش می دهیم :


    ترشی فوری :


    طرز تهیه


    مواد لازم

    • 8 عدد بادمجان قلمی

    • 3 عدد متوسط گوجه فرنگی

    • 2 عدد متوسط هویج

    • 1 بوته سیر

    • 2 قاشق غذاخوری ترخان خشک

    • 1 قاشق غذاخوری شوید خشک

    • سرکه سیب

    • گلپر یا سیاه دانه

    • نمک و فلفل و زردچوبه



    در ادامه : 




    طرز تهیه ترشی فوری : 



    1. پوست بادمجان ها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخت

    ه روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجان ها را بگیرد.

    سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجان ها پخته شده و نرم گردد.

    پس از آن که بادمجان ها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید.

    2. گوجه فرنگی ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد کنید.

    3. فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت

    نگینی یا خلال خرد کنید.

    4. پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.

    5. پوست هویج ها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.

    6. هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان

    اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

    سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد

    و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید

    سرکه خالص باشد.

    اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند،

    پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید)

    در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.





    ترشی چغندر :



    طرز تهیه


    مواد لازم

    • یک کیلوگرم چغندر

    • یک کیلوگرم سرکه

    • یک قاشق مربا خوری گل پر

    • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نیم کوب

    • 50 گرم موسیر و سیر


    طرز تهیه



    1. چغندر ها را بشویید و روی آن را از گل و لای به وسیله برس پاک کنید.

    از آنجایی که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است، بهتر است

    برای تهیه ترشی از نوعی که پر رنگ تر است استفاده کنید.

    حال اگر آن نوع موجود نبود و یا کم بود می توانید چند عدد

    چغندر پخته پررنگ و یا خام رنده کرده، تا رنگ چغندرها تعادل پیدا کند.



    2. چغندر را می توانید با آب سرد و یا سرکه بپزید اگر با آب پخته شود،

    رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می شود، اما دوام آن کمتر شده و

    سریعتر کپک خواهد زد. اگر چغندر ها با سرکه پخته شود، رنگ آن تیره تر

    و زمان نگهداری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر می شود.



    3. وقتی چغندر ها کامل پختند، می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده

    و با اشکال مختلف در آورید. برای زیباتر شدن برش ها می توانید از قالب های

    شیرینی نیز استفاده کنید.



    4. بعد از شکل دادن چغندرها را درون شیشه ای ریخته، به اندازه ای که به طور کامل

    سرکه روی چغندرها را بپوشاند، سرکه اضافه می کنیم. به ازای هر یک کیلوگرم

    سرکه، یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید.



    5. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان به سرکه، می توانید کم یا زیاد کنید.

    لابه لای چغندر ها مقداری گلپر، موسیر، سیر و فلفل قرار دهید.

    درب شیشه را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.



    6. از آنجایی که این ترشی نسبت به ترشی های دیگر حساس تر است,

    زود خراب می شود و طعم و رنگ خود را از دست می دهد،

    بهتر است همیشه در جای خنک نگهداری شود.




       منبع : برترینها





             

بزن شارژ شی

!
خردید شارژ خوب، ایرانسل ، همراه اول ؛ رایتل


فروشگاه آرمینا بیست

اندروید موبایل نرم افزار

  • عکسهای دیدنی

    درباره ما

  • به این وب خوش آمدید

    مجله کوچک اینترنتی و جذاب

    در این وب میتوانید انواع برنامه ای اندروید و موسیقی
    و والپیر یا پس زمینه موبایل یا پی سی و داستانک و
    مطالب دیگر را ببینید

    !! از نظرات خود ما را آگاه نمایید !!

    کانال آپارات
  • آخرین مطالب ارسالی

    ویژه

  • قرآن آنلاین ، مرا هم دعا کنید ...
  • نویسندگان

    روزنامه و مجلات وسایت های مفید

  •  مجله سرگرمی,آرمینا بیست

  • مجله سرگرمی زندگی | آرمینا بیست

    مجله اینترنتی ، مجله سرگرمی ،خواندنی،مطالب مفید ،

     

     

     

    ...........0.0.0..............