مجله سرگرمی زندگی | آرمینا بیست

مجله اینترنتی ، مجله سرگرمی ،خواندنی،مطالب مفید ،

غذاهای ویژه شب یلدا

 
 غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید امسال بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.





یلدا یکی از شب‌هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدا داشته باشد.
با طرز تهیه غذاهای زیر همراه مجله سرگرمی باشید :

کرم چیز خرمالو _ یوگو لبو _ پشمک شکلاتی 


غذاهای شب یلدا

در ادامه :
مواد لازم برای کرم چیز خرمالو :

  پنیرخامه‌ای: 150 گرم
   پودرژلاتین: 4 قاشق چایخوری
  شکر: یک ‌چهارم پیمانه
   آب: یک‌ چهارم پیمانه
   خرمالو: 2 عدد
   شکلات تخته‌ای سفید: 50 گرم
  خامه صبحانه: 50 گرم

طرز تهیه:

1. ابتدا پنیرخامه‌ای، شکر و خرمالوها را داخل غذاساز ریخته، کاملا مخلوط می‌کنیم؛ سپس پودر ژلاتین را در آب روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود. 
شکلات تخته‌ای سفید و خامه صبحانه را روی حرارت بسیار ملایم با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. 

2. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم، بسته شود. 



مواد لازم یوگو لبو :

  ماست پرچرب: 2 قاشق سوپخوری
   شکر یا عسل: 2 قاشق سوپخوری
    چغندر پخته شده: 2 عدد متوسط
    خامه: 1 قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین: 4 قاشق چایخوری
    آب: یک‌ چهارم پیمانه
    آب لبو: یک‌ دوم پیمانه
    عسل یا لبو برای شیرین‌تر شدن در صورت دلخواه: 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب می‌گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط می‌کنیم.

2. در این مرحله پودر ژلاتین را در یک‌چهارم پیمانه آب روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود. پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی می‌ریزیم و در ابتدا داخل فریزر می‌گذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار می‌دهیم تا به دمای یخچال برسد.

نکته: عسل یا شکر به میزان 4 قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرین‌تر شود. 




مواد لازم برای پشمک شکلاتی :

  پشمک ساده: به میزان لازم
   اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم
   شکلات تخته‌ای سیاه: 400 گرم
   مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه
   روغن مایع: 50 گرم
   گردو پودر شده: یک‌ چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. 

2. سپس پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم. 

نکته 1: درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید. 

نکته 2: برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید.


منبع : مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
comment fab icon
comment fab icon
مجله سرگرمی زندگی | آرمینا بیست
مجله اینترنتی ، مجله سرگرمی ،خواندنی،مطالب مفید ،
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وب


به این وب خوش آمدید

مجله کوچک اینترنتی و جذاب

در این وب میتوانید انواع برنامه ای اندروید و موسیقی
و والپیر یا پس زمینه موبایل یا پی سی و داستانک و
مطالب دیگر را ببینید

!! از نظرات خود ما را آگاه نمایید !!


مدیر وب : Mehran A
نویسندگان
 
 غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید امسال بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.





یلدا یکی از شب‌هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه‌ای یلدا داشته باشد.
با طرز تهیه غذاهای زیر همراه مجله سرگرمی باشید :

کرم چیز خرمالو _ یوگو لبو _ پشمک شکلاتی 


غذاهای شب یلدا

در ادامه :
مواد لازم برای کرم چیز خرمالو :

  پنیرخامه‌ای: 150 گرم
   پودرژلاتین: 4 قاشق چایخوری
  شکر: یک ‌چهارم پیمانه
   آب: یک‌ چهارم پیمانه
   خرمالو: 2 عدد
   شکلات تخته‌ای سفید: 50 گرم
  خامه صبحانه: 50 گرم

طرز تهیه:

1. ابتدا پنیرخامه‌ای، شکر و خرمالوها را داخل غذاساز ریخته، کاملا مخلوط می‌کنیم؛ سپس پودر ژلاتین را در آب روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود. 
شکلات تخته‌ای سفید و خامه صبحانه را روی حرارت بسیار ملایم با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. 

2. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می‌گذاریم، بسته شود. 



مواد لازم یوگو لبو :

  ماست پرچرب: 2 قاشق سوپخوری
   شکر یا عسل: 2 قاشق سوپخوری
    چغندر پخته شده: 2 عدد متوسط
    خامه: 1 قاشق سوپخوری
    پودر ژلاتین: 4 قاشق چایخوری
    آب: یک‌ چهارم پیمانه
    آب لبو: یک‌ دوم پیمانه
    عسل یا لبو برای شیرین‌تر شدن در صورت دلخواه: 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب می‌گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط می‌کنیم.

2. در این مرحله پودر ژلاتین را در یک‌چهارم پیمانه آب روی حرارت غیرمستقیم حل می‌کنیم تا کاملا شفاف شود. پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سیلیکونی می‌ریزیم و در ابتدا داخل فریزر می‌گذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار می‌دهیم تا به دمای یخچال برسد.

نکته: عسل یا شکر به میزان 4 قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرین‌تر شود. 




مواد لازم برای پشمک شکلاتی :

  پشمک ساده: به میزان لازم
   اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم
   شکلات تخته‌ای سیاه: 400 گرم
   مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه
   روغن مایع: 50 گرم
   گردو پودر شده: یک‌ چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. 

2. سپس پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم. 

نکته 1: درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید. 

نکته 2: برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید.


منبع : مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری






نوع مطلب : آشپزی و تغذیه، 
برچسب ها : پخت-و-پز-شب-یلدا، طرز تهیه،
لینک های مرتبط :
Mehran A
یکشنبه 21 آذر 1395
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




......
آمار
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
به سایت ما خوش آمدید
نام و نام خانوادگی      
آدرس ایمیل      
کلیه حقوق این وبلاگ برای مجله سرگرمی زندگی | آرمینا بیست محفوظ است
...
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic